Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Η (κουτο)πονηρή ερώτηση του Κεγκέρογλου στη γραμματέα του Φρουζή

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου με την ερώτηση που απηύθυνε στην πρώην γραμματέα του Κωνσταντίνου Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.
Ο πονηρούλης Βασίλης, θέλησε, ποιος ξέρει τι άραγε να εκαμιαεύσει, και ρώτησε την Μαρία Μαραγγέλη, αν ο Κωνσταντίνος Φρουζής είχε φιλενάδα. (Τώρα τι σχέση έχει αυτό με τυχόν σκευωρία ή με το σκάνδαλο της Novartis μόνο ο κύριος Καγκέρογλου μπορεί να μας φωτίσει. Αλλά άβυσσος η ψυχή του κυρ-Βασίλη).
Και η απάντηση ήρθε χωρίς δισταγμό και μάλλον δεν πρέπει να ικανοποίησε τον κύριο Κεγκέρογλου (για τις τρας εκπομπές της TV δεν είμαι σίγουρος). 
Είπε λοιπόν ο πρώην γραμματέας ότι ο Κ. Φρουζής δεν είχε μία, αλλά πολλές και μάλιστα την περίοδο που η σύζυγός του είχε καρκίνο. Υποστήριξε δε ότι ο Mr. Novartis ήταν πατέρας με «τελεκόνφερανς». Μάλιστα, παρέθεσε ότι είχε στείλει χρήματα μέσα σε κίτρινο φάκελο για να κλείσει το στόμα ερωμένης του.
Εντάξει κύριε Κεγκέρογλου ικανοποιηθήκατε; Η μήπως θα θέλατε να προσθέσετε αν ο Φρουζής είχε προτίμηση στις ξανθές ή τις μελαχροινές, τις αδύνατες ή τροφαντές. Ικανό σας έχω γιατί το τέρμα του κατήφορου είναι ο πάτος, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης.
Καλή κατάβαση λοιπόν κύριε Κεγκέρογλου…
Ο Προβοκάτορας