Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Καρχιμάκης για επαναφορά δικαστικού ενσήμου: Η κυβέρνηση νομοθετεί και πάλι «νύχτα» για να ευνοήσει τους έχοντες και κατέχοντες

Στην επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου αναφέρεται με «αιχμηρό» σχόλιό του το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης.
Όπως αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης, «η αδυναμία της Κυβέρνησης  να επεξεργαστεί και να εφαρμόσει ένα αποτελεσματικό σύστημα επιτάχυνσης και αποτελεσματικότητας της δικαιοσύνης, οδηγεί ακόμα μια φορά σε νομοθέτηση εις βάρος του Έλληνα πολίτη». «Με διαδικασίες εξπρές και χωρίς καμία διαβούλευση ακόμα και με θεσμικούς φορείς, επιβάλλεται αιφνιδιαστικά η επαναφορά του δικαστικού ενσήμου σε αναγνωριστικές αγωγές και μάλιστα ακόμα και σε αυτές που έχουν ήδη κατατεθεί και εκκρεμούν ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων!», επισημαίνει το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, για να συμπληρώσει: «Φαίνεται πως η κυβέρνηση πάρα τις πομπώδεις διακηρύξεις της για νομιμότητα και εύρυθμη λειτουργία του Κράτους δείχνει πολύ νωρίτερα από ο, τι περιμέναμε το πραγματικό της πρόσωπο. Και αποδεικνύει ακόμα μια φορά  πως η μοναδική της πρόθεση είναι να καταστρατηγήσει παγιωμένες κατακτήσεις και δικαιώματα των αδύναμων  πολιτών, ευνοώντας και πάλι τους έχοντες και κατέχοντες».

Πηγή.https://thecaller.gr/