Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

O Γιώργος Κυρίτσης, Kατήγγειλε την απόκρυψη ειδήσεων στο ΣΚΑΙ (Video)

«Το γεγονός ότι δεν καλύπτετε τέτοια θέματα δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται» κατήγγειλε ο Γιώργος Κυρίτσης, την απόκρυψη ειδήσεων στο ΣΚΑΙ με αφορμή την εξαφάνιση της είδησης του θανάτου του ένατου μάρτυρα στην μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που διερευνά η Δικαιοσύνη της χώρας.
«Ο Μητσοτάκης είχε πει ότι σε μια εβδομάδα θα καθαρίσει τα Εξάρχεια, κοντεύει τέσσερις μήνες. Γίναν επιχειρήσεις της Αστυνομίας για ναρκωτικά στα Εξάρχεια με πενιχρά αποτελέσματα ενώ όταν γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ έβρισκε δεκάδες κιλά» απάντησε ο Γιώργος Κυρίτσης για την καταπολέμηση της ανομίας, άλλη μια προεκλογική σημαία της Ν.Δ. του Μητσοτάκη.



- «Η κοκαΐνη που ανακάλυψαν προχθές δεν σου λέει τίποτα;» απάντησε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής.
- «Βρήκαν κοκαΐνη στα Εξάρχεια;» ρώτησε ο Γ. Κυρίτσης
- «Τι σημασία έχει αν ήταν στα Εξάρχεια;»
- «Μα για τα Εξάρχεια δεν μιλάμε;» ξαναρώτησε για να λάβει την απάντηση: «ναι, για τα Εξάρχεια».
«Διότι αν πάμε στην κοκαϊνη να σου πω ότι πέθανε ένατος μάρτυρας της μεγαλύτερης υπόθεσης ναρκωτικών στην Ελλάδα έχουν παραιτηθεί τρεις ανακριτής και δεν κάνετε καμία κουβέντα. Αυτό σημαίνει τεράστια κρίση για την Δικαιοσύνη στην χώρα και δεν κάνετε καμία κουβέντα…» συνέχισε ο Γιώργος Κυρίτσης.
- «Είναι άλλο το θέμα»
- « Βέβαια για σας πάντα άλλο είναι το θέμα».
- «Δεν βάζουμε ζυγαριά θεμάτων εδώ» ήταν η απάντηση.
- «Γιατί δεν βάζετε αυτό το θέμα που είναι αυτού του Σαββατοκύριακου;» «Αυτό είναι τεράστιο θέμα. Παραιτούνται δικαστικοί γιατί φοβούνται για τη ζωή τους» επέμεινε ο Γιώργος Κυρίτσης… αλλά στο ΣΚΑΙ συνέχιζαν στο τέλος ο κ. Οικονόμου απάντησε: "να ορίστε, το είπαμε..." 
Κατ. Μπρ.
Πηγή. http://www.avgi.gr/