- 1.Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια
- το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη
- 2. κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα στρωνουμε σε όλο τον πάτο του ταψιού
- 3 .απλώνουμε το κρέας πάνω από τα κρεμμύδια
- 4. ρίχνουμε τρία με τέσσερα κουτιά αναλόγως το ταψί ντοματάκια πάνω από το κρέας .
Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε όσο λάδι χρειάζεται (περιπου μισο κιλο) Όχι πάρα πολύ και το βάζουμε στο φούρνο τρεις με τέσσερις ώρες στους 180 βαθμούς τρώγεται είτε σκέτο είτε με μακαρόνια είτε πάνω από το ρύζι .
Και μία λεπτομέρεια δεν βάζουμε μέσα καθόλου μα καθόΚλου νερό
Καλή σας όρεξη!!!!!!