Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΠΠΑΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Κανένα περιθώριο για παράταση του Μνημονίου στη χώρα μας δεν άφησε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας την Τετάρτη (21/01) σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών στις εθνικές εκλογές 2015 ισχυρίστηκε - μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha - ότι ενδεχόμενη παράταση θα ισοδυναμούσε με εξαναγκασμό εφαρμόγής των μέτρων, ενώ ζήτησε από τους ψηφοφόρους να θέσουν στους εαυτούς τους το εξής δίλημμα πριν φτάσουν μπροστά από την κάλπη. «Θέλουν κυβέρνηση που θα μπει δυναμικά στις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους ή όχι».
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα φλέγοντα ζητήματα όπως τα εργασιακά και τα φορολογικά τόνισε ότι έχει ήδη γίνει επεξεργασία των πρώτων νομοσχεδίων.
Απαντώντας, τέλος, στους ισχυρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου περί «κόκκινων γραμμών» στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Παππάς ήταν ξεκάθαρος. «Αν ο λαός εγκρίνει το πρόγραμμα μας, αυτό θα εφαρμοστεί. Δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο. Ο κόσμος να είναι βέβαιος γι' αυτό».


Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/546851/pappas-kamia-pithanotita-paratasis-toy-mnimonioy#ixzz3PXqwO9yr