Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

"ΝΑΙ" υπονοεί ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Δημοψήφισμα ? (video)


Σήμερα το πρωί συνάντηση είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος με την Πρόεδρο του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κα. Λούκα Κατσέλη.

Η κα Κατσέλη ενημέρωσε όπως θα έπρεπε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την σημερινή θέση του Τραπεζικού μας συστήματος καθώς και τα περιθώρια ρευστότητας των Ελληνικών Τραπεζών.



Εμείς σεβόμαστε απόλυτα το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε και να αξιολογήσουμε αυτόν πολιτικά, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του. 

Από το δημόσιο διάλογο που έγινε στο τέλος μεταξύ τους προκύπτουν τα πιο κάτω εύλογα ερωτήματα όπου και σας παρουσιάζουμε:

  • Από που προκύπτει στην πορεία για το Δημοψήφισμα το ενδεχόμενο του Διχασμού και αναφέρεται σε αυτό ο κ. Πρόεδρος ? 
  • Ποιος έβαλε από την πλευρά της Κυβέρνησης το θέμα της εξόδου από το ευρώ και αναφέρεται σε αυτό? Έχει ακούσει ο αγαπητός κ. Παυλόπουλος τα 3 διαγγέλματα του Πρωθυπουργού, αλλά και έχει διαβάσει ο ίδιος το ερώτημα του Δημοψηφίσματος ? 
  • Από πότε στην Δημοκρατία κ. Πρόεδρε υπάρχουν "Εθνικοί Μονόδρομοι" ? 
  • Θα πρέπει ο κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας προεκλογικά να επηρεάζει με υπονοούμενες δηλώσεις του το εκλογικό σώμα, υιοθετώντας επιχειρήματα της μίας ή της άλλης πλευράς ?

Εμείς σαν "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" από την αρχή είχαμε τοποθετηθεί στην ανάγκη επιλογής ενός προοδευτικού Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είχαμε τονίσει τους λόγους γιατί θα έπρεπε το πρόσωπο που θα επιλέγονταν να μην είχε καμιά σχέση με πρώην Βουλευτές που είχαν ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς νόμους.

Δεν εισακουστήκαμε τότε και ορίστε το αποτέλεσμα ενός ακόμα οπορτουνισμού σας κ. Τσίπρα.


Τώρα ας περιμένουμε τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος και θα επανέλθουμε από Δευτέρα με πολλές και ιδιαίτερες παρατηρήσεις για όλο αυτό το διάστημα. Καλή Ψήφο σε όλους. 



Σχετικά Δημοσιεύματά μας: Εδώ...!
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/2015/07/video_35.html