Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Το ξέσπασμα της Διγενή στο facebook για το δημοψήφισμα της Κυριακής «Ήθελα να ήξερα όλα αυτά τα θλιβερά παπαγαλάκια των καναλιών όταν γυρίζουν σπίτι τους, δεν έχουν ένα γιο, μια κόρη, συζύγους, γονείς να τους φτύσουν; Είναι οικογενειακώς ξεπουλημένοι;»

Λίγο πριν το μεγάλο δημοψήφισμα της Κυριακής η Σεμίνα Διγενή, ένας άνθρωπος που χρόνια είναι μέσα στην τηλεόραση, ξεσπά για την προπαγάνδα των ΜΜΕ για το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Η ίδια γράφει στην προσωπική της σελίδα facebook της: «Ήθελα να ήξερα όλα αυτά τα θλιβερά παπαγαλάκια των καναλιών όταν γυρίζουν σπίτι τους, δεν έχουν ένα γιο, μια κόρη, συζύγους, γονείς να τους φτύσουν; Είναι οικογενειακώς ξεπουλημένοι;»

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια ποιό χορό χορεύουν οι ΑΓΟΡΕΣ ;? Πεντοζάλι ή Χιλιοζάλι; Μήπως της ΑΡΚΟΥΔΑΣ;? Τί λέτε ουρέ ΟΛΑ ΝΑΙ και με τα ΤΕΣΣΕΡΑ ; Ακούστε ουρέ 4χ4 και τον αρχηγό σας. Ακούστε τι λέει για τα μνημόνιο. Τα μνημόνια και πριν και τώρα και πάντα θα ... πίνουν το αίμα (σε δική μου παράφραση)!!! Ακούστε όλοι οι μονά ζυγά "ούλα κάμου" τί τσαμπουνάνε και όλοι οι πρόεδροι των κρατικοδίαιτων εμποροβιομηχανοεφοπλιστών, που κατακρατούν - κατακλέβουν κάθε χρόνο 10δις€ ΦΠΑ και άλλα 50και δις€ από τριγωνικές συναλλαγές, ψεύτικα τιμολόγια, μη κόβωντας αποδείξεις και παρακρατώντας Φόρους και ΦΠΑ και άλλες προστυχίες "ών ουκ έστι αριθμός ". Οι παρακράτηση όλων αυτών κάνει την ΙΔΙΩΤική ΥΣΤΕΡΟβουλία όχι κρατικοδίαιτη, αλλά σε διαρκή ληστρική επιδρομή κατα του κράτους, αν και η κατάρρευση του κράτους συμβαδίζει με τη δική τους!!! Έχουν μετατρέψει, δυστιχώς, την ΕΕ από Ευρώπη των λαών σε ΔΑΝΕΙΣΤΕΊΑ. Δεν ακούτε ποτέ ΕΕ, αλλά οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΡΙΑ και πάντα ειρωνικά ... οι θεσμοί. Χιλιες φορές Ντροπή τους. Οι παραφουσκομένοι με χρεόγραφα "επενδυτικοί" φάκελλοί τους, ζητούν άμεσα πραγματική αξία σε ζωντανές πλουτοπαραγικές πηγές, ακρογιαλιές, αεροδρόμια, αρχαιολογικούς χώρους, σπίτια , όλα τα ιερά και όσια του τόπου και τους Έλληνες ανδράποδα στα τέσσερα. Και αυτά όλα τζάμπα και εμάς αιώνιους οφειλέτες τους!!! ... Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να αποχτήσουν αξία τα ΚΑΛΟχαρτά τους. Και μια ειδοποίηση: Πεθαίνουν πρώτα οι "επεδυτές" και ..., δυστυχέστατα, συνεχίζουν οι ... κληρονόμοι τους, με το ... βρετανικό δίκαιο, που τους δώσανε και δίνουν και τλωρα τα ντόπια μαφιόζικα ζόμπι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΠΟΤΑΜΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή