Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

«Πληρωμένη απάντηση» Π. Καμμένου στον Στ. Θεοδωράκη για την ΕΡΤ: «Εγώ 20.000 ευρώ την εκπομπή, ΔΕΝ έπαιρνα!»

Κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Θεοδωράκη ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τις αναφορές του προέδρου του Ποταμιού για την ΕΡΤ για την οποία είπε να επαναλειτουργήσει αλλά οχι ως η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντήσει για τα υψηλά κόστη των παραγωγών των εκπομπών του όταν εκείνος εργαζόταν στην ΕΡΤ.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ζήτησε άμεσα τον λόγο επί προσωπικού με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να παρατηρεί ότι «απορώ πως προλάβατε να ακούσετε τι είπε ο κ. Καμμένος αφού δεν ήσασταν εντός της αίθουσας». Τότε παρενέβη ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος φώναξε «και οι τοίχοι έχουν αφτιά» με την πρόεδρο της Βουλής να παρατηρεί ότι «ο κ. Ψαριανός αυτοπροσδιορίζετα ως ο τοίχος».
«Αφού τελειώσατε τα ευφυολογήματα να συνεχίσω» πήρε το λόγο εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος στην παρέμβασή του τόνισε ότι «δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από τα λεφτά των πατεράδων μας. Ορισμένοι από εμάς ήμασταν υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σε μεγάλα μαγαζιά είτε το Mega είτε η Ελευθεροτυπία είτε ηΕΡΤ. Είμαστε υπερήφανοι που αυτό που κάναμε το κάναμε με τον κόπο μας. Ααφήσαμε τα εύκολα και προσφέραμε στον τόπο αντί για κάποιους άλλου που έχουν υπάρξει απλώς ως υπηρέτες κάποιων μέσα στο πολιτικό σύστημα».
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την εκ νέου απάντηση του Πάνου Καμμένου ο οποίος σημείωσε: κι εγώ δούλεψα επί πάρα πολλά χρόνια αλλά 20.000 την εκπομπή δεν επαίρνα, ούτε οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που θέλατε να τους αποκλείσετε υπήρξαν οι επιλεκτοι του συστήματος που σας στήριζε όπως το ΠΑΣΟΚ. Και κάποιοι βρέθηκαν απολυμένοι επειδή κάποιοι σαν κι εσάς παίρνατε τη μερίδα του λεόντος».http://www.toxwni.gr/ellada/item/39288-pliromeni-apantisi-p-kammenou-ston-st-theodoraki-gia-tin-ert-ego-20-000-evro-tin-ekpompi-den-epairna