Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ναι στην πρόταση των ΑΝΕΛ για τα κόκκινα δάνεια απο τον ΣΥΡΙΖΑ

stokokkino.gr


Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή 
 
Τη πρόθεσή του να στηρίξει την πρόταση νόμου που κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων εφόσον αυτή κατέλθει για ψήφιση στη Βουλή, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά απο συνάντηση που είχε σήμερα στη Βουλή με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

«Η πρόταση νόμου των ΑΝΕΛ για τα κόκκινα δάνεια βρίσκεται στο παράλληλο μήκος κύματος με τις προγραμματικές επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας που τόνισε πως «υπάρχουν γενικότερα συγκλίσεις μεταξύ των δύο κομμάτων στο πώς θα σταματήσει αυτή η μνημονιακή πολιτική».

Απο τη πλευρά του ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε το γεγονός αυτό ως ένα «πρώτο βήμα για να καταλάβει ο λαός ο τι υπάρχει και άλλη λύση που δεν εξαρτάται απο τη κ. Μέρκελ και τους δανειστές».

Ο Π. Καμμένος επανέλαβε πως το κόμμα του δεν θα στηρίξει τη κυβέρνηση στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και επίσης δήλωσε πως, όσον αφορά τη παρέμβαση της Δικαιοσύνης αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δωροδοκία βουλευτών, «τον πρώτο που θα πρέπει να καλέσει η Δικαιοσύνη είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τα 30 αργύρια που δόθηκαν στο κ. Συμπιλίδη και δεύτερον πρέπει να επεκταθεί η έρευνα στις διωκτικές αρχές του κράτους όπως το ΣΔΟΕ που επισκέφθηκε πρώην και νυν βουλευτές των ΑΝΕΛ».


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/10/blog-post_544.html#ixzz3GDQsIYL8